בית בצהלה

חזית ראשית.jpg

מיקום: צהלה, תל אביב

ייעוד: מגורים

שטח: 180 מ"ר + 40 מ"ר חנייה

שלב: הסתיים (2019)

מזמין: פרטי

 

בשכונת צהלה שבתל אביב, עומד לו בית פרטי ישן ומלא פוטנציאל. הלקוחות ביקשו להרחיב את הבית תוך שמירה על הקירות החיצוניים ככל שניתן, ומבלי להוסיף עוד קומה. בתהליך משולב ומפרה מול הלקוחות ומעצבת הפנים דפנה גלר, גובש התכנון באופן שעונה על הצרכים של הזוג וילדיהם שכבר בגרו ועזבו את הקן. מתוך רצון לפרטיות, הפתחים הגדולים הופנו אחורה כלפי החצר האחורית, שהיא גם חצר האירוח, והפונקציות הנמצאות בשימוש עיקרי מוקמו שם.

דלת כניסה
דלת כניסה

דלת כניסה

press to zoom
מדרגות כניסה
מדרגות כניסה

מדרגות כניסה

press to zoom
תריסי עץ
תריסי עץ

תריסי עץ

press to zoom
חזית ראשית
חזית ראשית

חזית ראשית

press to zoom
חצר אחורית ופרגולה
חצר אחורית ופרגולה

חצר אחורית ופרגולה

press to zoom
שביל צדדי
שביל צדדי

שביל צדדי

press to zoom
קמין
קמין

ספרייה משולבת בקמין

press to zoom
פינת אוכל
פינת אוכל

פינת אוכל

press to zoom
מטבח
מטבח

מטבח

press to zoom